espa banner header

Εσωτερικοί Κανονισμοί Λειτουργίας Athens Motorhome Park

“ATHENS MOTORHOME PARK” ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ Το “ATHENS MOTORHOME PARK” είναι ένα συγκρότημα τουριστικής επιχείρησης που παρέχει υπηρεσίες διαμονής και χαλάρωσης, λειτουργώντας με κύριο και αποκλειστικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών του. Σε αυτό το πλαίσιο, για μια πιο αποτελεσματική λειτουργία, έχουμε εφαρμόσει

“ATHENS MOTORHOME PARK” ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

The “ATHENS MOTORHOME PARK” είναι ένα σύνθετο τουριστικό επιχειρηματικό συγκρότημα που παρέχει υπηρεσίες διαμονής και χαλάρωσης, λειτουργώντας με κύριο και αποκλειστικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών του.

Σε αυτό το πλαίσιο, για μια πιο αποτελεσματική λειτουργία, έχουμε εφαρμόσει τους ακόλουθους κανονισμούς, οι οποίοι είναι γενικά υποχρεωτικοί και γίνονται αποδεκτοί κατά την είσοδο στις εγκαταστάσεις μας.

Άφιξη - Αναχώρηση

Κατά την άφιξή τους, όλοι οι επισκέπτες υποχρεούνται να συμπληρώσουν ένα φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία τους και των συνοδών τους, καθώς και να προσκομίσουν ταυτότητα ή διαβατήριο για επιβεβαίωση των πληροφοριών τους. Υπογράφουν για να αποδεχτούν τους όρους του κανονισμού. Στη συνέχεια, λαμβάνουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Οχήματα

Η είσοδος οχημάτων στο ATHENS MOTORHOME PARK επιτρέπεται από τις 8:00 έως τις 24:00.

Η ταχύτητα των οχημάτων μέσα στον χώρο απαγορεύεται να υπερβαίνει τα 5 χιλιόμετρα ανά ώρα, και η κίνησή τους, η οποία πρέπει να περιορίζεται στην άφιξη και αναχώρηση, είναι εντελώς απαγορευμένη κατά τις νυχτερινές ώρες (24:00-8:00).

Η στάθμευση του αυτοκινήτου επιτρέπεται εντός των ορίων του ειδικά ορισμένου χώρου και στις ειδικά ορισμένες θέσεις στάθμευσης. Απαγορεύεται η πλύση αυτοκινήτων, σκαφών και τροχόσπιτων.

Οι ιδιοκτήτες τροχόσπιτων ενημερώνονται από την υποδοχή για την περιοχή όπου μπορούν να τα σταθμεύσουν.

Κατοικίδια

Τα κατοικίδια επιτρέπονται μόνο για τους επισκέπτες που έχουν τα δικά τους μέσα κατασκήνωσης ή σε περιορισμένο αριθμό καταλυμάτων, εφόσον έχουν το υγειονομικό τους βιβλιάριο που δείχνει ότι είναι πλήρως υγιή και έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμούς όπως απαιτεί ο νόμος. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιδίων υποχρεούνται να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των κατασκηνωτών και επισκεπτών του ATHENS MOTORHOME PARK, σύμφωνα με τον Νόμο 4039, άρθρο 5 (ΦΕΚ 15/2-2-2012). Ενδεικτικά, τα ζώα πρέπει να είναι δεμένα με λουρί, να συνοδεύονται από τον ιδιοκτήτη τους και οι ιδιοκτήτες τους πρέπει να καθαρίζουν τα αποτσίγαρα τους. Η διοίκηση θα είναι υποχρεωμένη να απομακρύνει τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων που προκαλούν ενόχληση με το γαύγισμά τους ή δεν συμμορφώνονται με τους παραπάνω όρους.

Φωτιά

Η ανάμμα φωτιάς και η χρήση ψησταριών καλύπτονται από τις διατάξεις της πυροσβεστικής αρχής και απαγορεύονται αυστηρά εντός των εγκαταστάσεων του ATHENS MOTORHOME PARK. (Διαταγή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αρ. 9. Κανονισμός για τα μέτρα πρόληψης και κατάσβεσης πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές περιοχές)

Οι κατασκηνωτές πρέπει να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες που τους δίνονται σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Οι ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων και σκηνών πρέπει να τα αποσυνδέουν από το ηλεκτρικό δίκτυο στην απουσία τους· διαφορετικά, φέρουν ευθύνη σε περίπτωση πυρκαγιάς που προκαλείται για αυτόν τον λόγο.

Η απόρριψη των τσιγάρων στο έδαφος είναι αυστηρά απαγορευμένη. Η παραμικρή αμέλεια μπορεί να προκαλέσει τεράστιες ζημιές· θυμηθείτε ότι βρίσκεστε δίπλα στο δάσος.

Ώρες Κοινής Ησυχίας

Τα ηχοσυστήματα είναι αυστηρά απαγορευμένα κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

Κατά τις ώρες ησυχίας, 15:00-17:30 και 23:00-07:00 (Απόφαση Αστυνομίας Αρ. 1023/2/37, Νόμος Αρ. 3 - Εφημερίδα της Κυβέρνησης Β 15 - 12.01.1996), απαγορεύεται κάθε είδους ενόχληση από θόρυβο, συμπεριλαμβανομένων δυνατών συνομιλιών, μουσικής, εορτασμών, καθώς και της κίνησης οποιουδήποτε οχήματος. Κατά τις υπόλοιπες ώρες, η μουσική και ο θόρυβος πρέπει να διατηρούνται σε χαμηλό επίπεδο και να μην ενοχλούν τους άλλους.

Συνιστάται να αποφεύγεται η τοποθέτηση ή η αφαίρεση εξοπλισμού κάμπινγκ κατά τις ώρες ησυχίας· όταν αυτό δεν είναι δυνατό, πρέπει να γίνεται με σεβασμό προς το πρόγραμμα των ωρών αυτών.

Χρήση Ηλεκτρισμού - Ασφάλεια

Η επιχείρηση χρησιμοποιεί ρελέ αντιηλεκτροπληξίας σε όλες τις πρίζες σε κάθε τοποθεσία.

Οι προέκτασης για τη μεταφορά ηλεκτρισμού πρέπει να είναι από μαύρο καουτσούκ και όχι από άλλο υλικό. Η ευθύνη για τη σωστή χρήση του ηλεκτρισμού βαρύνει αποκλειστικά τους κατασκηνωτές. Απαγορεύεται αυστηρά η παρεμβολή στα ασφαλιστικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρικών πινάκων, η χρήση ηλεκτρικών φούρνων και γενικά ηλεκτρικών συσκευών με αντίσταση.

Βασικές Παροχές

Υπηρεσίες

Νεροχύτες πλυντηρίων πιάτων
Nυχτερινή Aσφάλεια
Ζεστό νερό όλο το 24ωρο
Wi-Fi

Όροι Κράτησης

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας.
- Η φόρμα κράτησης είναι ένα αίτημα κράτησης και δεν υπάρχει καμία δέσμευση ούτε από τη δική σας ούτε από τη δική μας πλευρά.
- Μετά την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας από εμάς, θα σας δοθεί ένας τραπεζικός λογαριασμός για την καταβολή της προκαταβολής.
- Η κράτησή σας είναι έγκυρη μόνο μετά την κατάθεση του 30% του συνολικού ποσού ή άλλου συμφωνημένου ποσού με το τμήμα κρατήσεων και είστε υπεύθυνοι για όλα τα τραπεζικά έξοδα.
- Η κατάθεση πρέπει να αποδεικνύεται με την αποστολή φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της τραπεζικής κατάθεσης.

- Οι κατασκηνωτές που δεν έχουν κάνει κράτηση εξυπηρετούνται κατά την άφιξή τους από το τμήμα υποδοχής, ανάλογα με την ημερήσια διαθεσιμότητα.
- Δεν γίνονται κρατήσεις για συγκεκριμένες ή γειτονικές τοποθεσίες.
- Εξοικειωθείτε με τους γενικούς κανονισμούς λειτουργίας. Η επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τη διαμονή σας σε περίπτωση παραβίασης των όρων του κανονισμού.
- Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στα κάμπινγκ είναι 880 Watt και δεν υποστηρίζει συσκευές με αντίσταση, όπως ηλεκτρικές σόμπες, φούρνους, ψησταριές, στεγνωτήρες μαλλιών κ.λπ. Φροντίστε να φέρετε το δικό σας καλώδιο.
- Φιλοξενούνται μόνο άτομα άνω των 18 ετών. Οι επισκέπτες κάτω των 18 ετών φιλοξενούνται μόνο με την ταυτόχρονη παρουσία κηδεμόνων καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

Πολιτική ακύρωσης

- Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας, η προκαταβολή επιστρέφεται μόνο όταν η ακύρωση γίνει 21 ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξης.
- Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης σε διάστημα μικρότερο των 21 ημερών, χρεώνεστε με το 50% του ποσού της προκαταβολής, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης σε διάστημα μικρότερο των 5 ημερών, η προκαταβολή καταπίπτει υπέρ του κάμπινγκ.
- Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, επιβαρύνεστε με το 50% του υπόλοιπου ποσού για την περίοδο που δηλώσατε και εφόσον ενημερώσετε το Τμήμα Υποδοχής τουλάχιστον 24 ώρες νωρίτερα. Διαφορετικά, θα χρεωθείτε με ολόκληρο το ποσό της συμφωνημένης διαμονής.

Γραφικές αποδράσεις στην ακτή

Ραφήνα - Σούνιο - Νέα Μάκρη -

Σχοινιάς, Μαραθώνας

Νέα Μάκρη

Ζούμπερι, Νέα Μάκρη

Λίμνη, Αρτεμίδα

Γαλάζια Ακτή, Καλύβια Θορικού

Άγιος Πέτρος και Cape Sounio Hotel Beach

Εγγύτητα σε Iconic

Ναός του Ποσειδώνα

Αρχαιολογικός Χώρος της Αρχαίας Αγοράς - Αρεοπαγίτης

Στάδιο Καλλιμάρμαρο

Βιβλιοθήκη του Αδριανού

Ρωμαϊκή Αγορά

Roman Agora

Μνημείο Φιλοπάππου

Λουτρά των ανέμων

Ακρόπολη

Αρχαιολογικός Χώρος Κεραμεικού

www.athensmotorhomepark.com

τηλ 2106664586

Πληροφορίες

Όροι Κράτησης

Κανονισμοί λειτουργίας

Τιμοκατάλογος

Προσφορές

Πώς να έρθετε εδώ

Χρήσιμοι τηλεφωνικοί αριθμοί

Επικοινωνήστε μαζί μας

Χάρτης περιοχής κάμπινγκ

Σύνδεσμοι

Πολιτική απορρήτου (GDPR)

Όροι Χρήσης

Covid-19

Μετάβαση στο περιεχόμενο