espa banner header

Πολιτική Πληρωμής & Ακύρωσης του Athens Motorhome Park

Ακύρωση ή Αλλαγές από Εσάς: Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε αμέσως αν χρειάζεται να ακυρώσετε την κράτησή σας. Παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected]. Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας ισχύουν τα εξής: Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη.

Ακύρωση ή Αλλαγές από Εσάς:

Είναι απαραίτητο να μας ενημερώσετε αμέσως αν χρειάζεται να ακυρώσετε την κράτησή σας. Παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected]

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησής σας ισχύουν τα εξής:

Ο επισκέπτης μπορεί να ακυρώσει δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη. Οι ακυρώσεις πρέπει να αποστέλλονται γραπτώς στο email [email protected]
Επιπλέον μη επιστρέψιμη τμή ισχύει για:
  • Αν ο επισκέπτης ακυρώσει 7-13 ημέρες πριν την άφιξη, θα χρεωθεί το 30% της κράτησης.
  • Αν ο επισκέπτης ακυρώσει 3-6 ημέρες πριν την άφιξη, θα χρεωθεί το 50% της κράτησης.
  • Αν ο επισκέπτης ακυρώσει 2 ημέρες πριν την άφιξη ή δεν εμφανιστεί, θα χρεωθεί το συνολικό ποσό της κράτησης.

Ακύρωση λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων:

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για επιστροφές χρημάτων ή έξοδα που μπορεί να προκύψουν αν δεν καταφέρουμε να εκπληρώσουμε την κράτησή σας λόγω περιστάσεων πέρα από τον έλεγχό μας. Τέτοιες περιστάσεις περιλαμβάνουν (αλλά δεν περιορίζονται σε) πόλεμο, τρομοκρατία, φυσικές καταστροφές, επιδημίες, μεταδοτικές ασθένειες, κινδύνους για την υγεία ή παρόμοια γεγονότα. Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να έχετε επαρκή ταξιδιωτική ασφάλιση για να καλύψετε τέτοιες καταστάσεις.

Όταν κάνετε κράτηση διαμονής στο Athens Motorhome Park, συμφωνείτε να συνάψετε δεσμευτικό συμβόλαιο μαζί μας. Οι αναφορές σε “εμάς” και “εμείς” στους παρόντες Όρους αφορούν το Athens Motorhome Park. Οι αναφορές σε “εσείς” ή “σας” αφορούν το άτομο που κάνει την κράτηση και όλα τα μέλη της ομάδας αυτού του ατόμου. Όταν κάνετε κράτηση online ή λάβετε επιβεβαίωση κράτησης μέσω email από εμάς, συνάπτουμε συμβόλαιο μαζί σας, το οποίο υπόκειται στους παρόντες Όρους Κράτησης.

Το Athens Motorhome Park δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία και/ή προσωπικό τραυματισμό. Με την πραγματοποίηση αυτής της κράτησης, αποδέχεστε την πλήρη ευθύνη για τον εαυτό σας, την ομάδα σας και τα παιδιά σας, και συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις μας.

Όλα τα αυτοκίνητα, οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα ή άλλα οχήματα σταθμεύονται με ευθύνη των ιδιοκτητών τους. Το Athens Motorhome Park δεν φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημιά σε αυτοκίνητα, οχήματα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα ή άλλα οχήματα.

Γενικές Πληροφορίες Κράτησης/Φόρμα Κράτησης:

Οι φόρμες κράτησης συμπληρώνονται μέσω του συστήματος online κρατήσεων στην ιστοσελίδα μας. Εάν κάνετε κράτηση μέσω τηλεφώνου, θα συμπληρώσουμε τη φόρμα για εσάς.

Πληρωμή

Δεχόμαστε μετρητά κατά το check-out, τραπεζική μεταφορά και τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες:
Οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ. εκτός από Diners

Ακύρωση ή Αλλαγές από Εμάς

Υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποφύγουμε αλλαγές και ακυρώσεις και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε εναλλακτική διαμονή, αλλά πρέπει να διατηρούμε το δικαίωμα να το κάνουμε.
Οι Όροι και Προϋποθέσεις υπόκεινται σε αλλαγές και οι κρατήσεις υπόκεινται περαιτέρω στους γενικούς όρους και προϋποθέσεις μας.

Κατοικίδια

Λυπούμαστε, αλλά τα κατοικίδια επιτρέπονται στο κάμπινγκ μας μόνο εάν μεταφέρονται σε ειδικό κλουβί.

Άφιξη και Αναχώρηση

Όλοι οι επισκέπτες είναι υποχρεωμένοι να κάνουν check-in και check-out φυσικά στη ρεσεψιόν την ημέρα άφιξης και αναχώρησης.
Εάν δεν επικοινωνήσετε μαζί μας και δεν έχετε φτάσει μέχρι τις 21:00 την ημέρα της άφιξής σας, θα θεωρήσουμε την κράτησή σας ως ακυρωμένη από εσάς και δεν θα δικαιούστε επιστροφή χρημάτων, ενώ θα χρεωθείτε ολόκληρο το ποσό.

Πολιτική Θορύβου και Συμπεριφοράς

Όλα τα είδη μουσικής και κρουστών οργάνων απαγορεύονται.
Παρακαλούμε τους κατασκηνωτές να σέβονται τους υπόλοιπους κατασκηνωτές.
Οι ώρες ησυχίας είναι από τις 14:00 έως τις 17:00 και από τις 23:00 έως τις 08:00.
Κατοχυρώνουμε το δικαίωμα να απομακρύνουμε οποιονδήποτε κατασκηνωτή συμπεριφέρεται ακατάλληλα ή δεν ακολουθεί τις οδηγίες μας για το θόρυβο.

Ασφάλεια & Φύση

Τα παιδιά είναι ελεύθερα να εξερευνούν το χώρο, αλλά παραμένουν υπό την ευθύνη των γονιών τους ανά πάσα στιγμή.
Δεν θα φέρουμε ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή ζημία σε πρόσωπα, οχήματα, σκηνές, αξεσουάρ ή περιεχόμενα κατά τη διαμονή σας στο χώρο μας.
Ελπίζουμε ότι κατανοείτε ότι δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για τις καιρικές συνθήκες κατά την περίοδο της επίσκεψής σας.
Κατοχυρώνουμε το δικαίωμα να κλείσουμε το κάμπινγκ σε ακραίες ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες. Η απόφαση για αυτό είναι αποκλειστικά κατ’ ευθείαν στην κρίση μας.
Η χρήση αερίου για μαγείρεμα ή γυμνών φλόγων δεν επιτρέπεται καθ’ οποιαδήποτε στιγμή.
Με την είσοδό σας στον κάμπινγκ, αναγνωρίζετε ότι είστε ενήμερος των κινδύνων που συνεπάγεται η παρουσία σας εκεί.

Γενικές Συμφωνίες

Αναμένεται να επιδεικνύετε κατάλληλη συμπεριφορά έναντι άλλων ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων άλλων επισκεπτών, κατοίκων και προσωπικού μας. Εάν χρησιμοποιήσετε καταχρηστικά την ιδιοκτησία ή επιδείξετε επικίνδυνη ή προσβλητική συμπεριφορά προς το προσωπικό, τους ιδιοκτήτες του εδάφους ή οποιονδήποτε τρίτο, μπορούμε να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στην ιδιοκτησία ή να σας ζητήσουμε να φύγετε πριν από το τέλος των διακοπών. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα θεωρήσουμε ότι έχετε ακυρώσει την κράτησή σας και δεν θα έχετε δικαίωμα σε επιστροφή χρημάτων.
Οποιαδήποτε ζημιά, είτε είναι εκούσια είτε αμελής, θα ληφθεί σοβαρά υπόψη και ενδέχεται να οδηγήσει στο να σας ζητηθεί να φύγετε από τον κατασκηνωτικό χώρο, εσάς και την ομάδα σας. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα θεωρήσουμε ότι η κράτησή σας έχει ακυρωθεί από εσάς και δεν θα έχετε δικαίωμα σε επιστροφή χρημάτων.

Ειδικά Αιτήματα

Εάν έχετε ειδικά αιτήματα ή ανάγκες, είστε υπεύθυνοι για το να μας ενημερώσετε κατά την κράτηση. Αν έχετε αναπηρία που μπορεί να επηρεάσει τη διαμονή σας στον κατασκηνωτικό μας χώρο, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν επιβεβαιώσουμε την κράτησή σας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας φιλοξενήσουμε, αλλά θα σας ενημερώσουμε εάν δεν είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας.

Ευθύνη

Ελπίζουμε ειλικρινά να απολαύσετε τη διαμονή σας μαζί μας. Αν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά τη διαμονή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας αμέσως ώστε να προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε ενώ είστε εδώ.

Ιδιωτικότητα

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε να υπόκειστε στους όρους της πολιτικής μας για την ιδιωτικότητα.

Δικαιώματα τρίτων

Τίποτα σε αυτή τη Συμφωνία δεν προορίζεται, ούτε θα πρέπει να παρέχει δικαιώματα σε τρίτο πρόσωπο.
Μετάβαση στο περιεχόμενο