espa banner header

Παροχές

Εξερευνήστε τις ανέσεις του Athens Motorhome Park

Online Κράτηση

Κρατήστε τη θέση σας από την άνεση του σπιτιού σας, επιλέξτε την προτιμώμενη θέση σας και εξασφαλίστε τη διαμονή σας με λίγα μόνο κλικ.

Online Πληρωμή

Πληρώστε εύκολα για την κράτηση της θέσης σας από την άνεση της συσκευής σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μετρητά ή τη διαχείριση συναλλαγών στο χώρο.

Υπηρεσία Φύλαξης Αποσκευών

Εκμεταλλευτείτε την άνετη υπηρεσία φύλαξης αποσκευών μας και αποθηκεύστε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα ενώ εξερευνάτε την περιοχή.

Υπηρεσία Αφύπνισης

Ξεκινήστε τη μέρα σας σωστά με την αξιόπιστη υπηρεσία αφύπνισης μας. Εξασφαλίστε ότι δεν θα χάσετε ποτέ μια πρωινή περιπέτεια ή ραντεβού.

Παροχή Ηλεκτρικού Ρεύματος

Στο Athens Motorhome Park θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις και συνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος. Κρατήστε τις συσκευές σας φορτισμένες και σε λειτουργία, απολαμβάνοντας τις ανέσεις του σπιτιού οπουδήποτε σας οδηγεί ο δρόμος.

Wi-Fi και Συνδεσιμότητα

Μείνετε οnline κατά τη διάρκεια των διακοπών σας με το αξιόπιστο δίκτυο μας. Από τον έλεγχο των email έως την κοινοποίηση σημαντικών στιγμών, η γρήγορη συνδεσιμότητά μας σας εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα σε επαφή με τα σημαντικά γεγονότα.

Τουαλέτες και ντους

Έχουμε σχεδιάσει και κατασκευάσει τις εγκαταστάσεις μας με γνώμονα την άνεση και τη λειτουργικότητα. Στο χώρο μας θα βρείτε πεντακάθαρες τουαλέτες και ντους για να νιώθετε σαν το σπίτι σας!

Πλυντήρια ρούχων

Διατηρήστε τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά κατά τη διάρκεια των διακοπών σας χρησιμοποιώντας τα πλυντήρια μας, εξασφαλίζοντας έτσι όλες τις ανέσεις του σπιτιού.

Κοινόχρηστος χώρος φαγητού

Στον κοινόχρηστο χώρο που διαθέτουμε, θα βρείτε ευρύχωρα τραπέζια για να απολαύσετε τα γεύματά σας ή να χαλαρώσετε με την παρέα σας.

Χαρτί υγείας και σαπούνι

Τα απαραίτητα όπως χαρτί υγείας και σαπούνι είναι πάντα διαθέσιμα σε όλα τα μπάνια για τη διευκόλυνσή σας.

Πόσιμο νερό

Βρείτε κρύο πόσιμο νερό που είναι διαθέσιμο στον χώρο.

Εσωτερικές Ζεστές Ντουζιέρες

Αναζωογονηθείτε με ζεστά ντους, διαθέσιμα σε όλα τα μπάνια.

Νεροχύτες για πλύσιμο πιάτων / ρούχων

Χρησιμοποιήστε ζεστού νερού νεροχύτες που είναι σχεδιασμένοι ειδικά για το πλύσιμο πιάτων και ρούχων, εξασφαλίζοντας καθαριότητα και άνεση κατά τη διαμονή σας.

Μετρό

Η στάση του μετρό απέχει 1500 μέτρα. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς προς και από το μετρό, με πρωινό δρομολόγιο στις 9:30 π.μ. και απογευματινό δρομολόγιο στις 8:00 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο